Tre under tre startar

Codelia (snart 3), Calvin (1,5) och Rex (3 veckor)
Codelia (snart 3), Calvin (1,5) och Rex (3 veckor)

Idag startar vi då äntligen vår gemensamma blogg ”tre under tre”. Under de senaste åren har vi allt oftare upplevt att det finns en hel del i vår vardag som vi vill ventilera. Det är ju både en himmel och ett helvete att vara småbarnsförälder. När vi börjar skriva den här bloggen är vårt yngsta barn Rex 2 månader, mittenbarnet Calvin är 20 månader och storsyster Cordelia har precis fyllt 3 år. Vi har alltså fått tre barn under tre år och tills för en vecka sedan hade vi också tre barn som var under tre år. Därav namnet ”tre under tre”.

Det kommer att bli mycket bloggande utifrån småbarnsföräldrarnas situation, särskilt när man som vi bor på landsbygden. Det kommer att bli en hel del betraktelser utifrån Bergkvaras horisont och vi kommer säkerligen emellanåt komma med funderingar om hur det står till i lilla Torsås kommun i östra Småland.

Mats är till yrket universitetslektor och Pia är blivande gymnasielärare i svenska och engelska, men för närvarande föräldraledig. Vi bor i i den lilla orten Bergkvara med våra tre barn och katten Musse.

Ursprungligen publicerat tisdag 5 okt 2010

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *